top of page

Een bezoekje aan de Baby Spa is niet alleen leuk en gezellig, maar heeft ook nog vele voordelen!

Over de baby spa

Hoe ziet een bezoekje aan LITTLE ADVENTURE spa eruit?

Binnenkijken bij Little Adventure?

Klik hieronder op de button en bekijk het filmpje!

17961200023556256.jpg

floaten

Floaten is een vorm van hydrotherapie (bewegen in warm water). We verwarmen het water tot een aangename (lichaams)temperatuur van 35-37 graden.  Het warme water doet denken aan de tijd in de baarmoeder en zorgt voor totale ontspanning.

 

Alle sessies starten met ongeveer 20-25 minuten floaten. Na het uitkleden van je baby, krijgt deze van ons een zwemluier en zwembroekje. Vervolgens plaatsen we de neckfloat om het nekje van je baby en kan het floaten beginnen. (De neckfloat  is BPA vrij en volledig veilig volgens de Europese norm.) Met de speciale neckfloat kan je baby zelfstandig en vrij bewegen in het water.

 

De zachte druk van het water en de golfjes die ontstaan door het rondtrappelen, zorgen voor een een positief gevolg voor de spierontwikkeling en longcapaciteit.

 

De tijd die je baby in het water ligt, hangt af van zijn of haar reactie. We bekijken altijd hoe je baby reageert en passen hier de floating-tijd op aan. Floaten is namelijk erg intensief voor je baby! 

 

Wanneer je vaker komt, zal je merken dat  je baby meer kracht zal ontwikkelen en het leuker zal vinden om langer te floaten. Wanneer je regelmatig komt, houden we tot maximaal 30 minuten floaten aan.

shantala babyMassage

Na het floaten is het tijd voor een shantala babymassage. Deze voer je zelf uit onder begeleiding van een gecertificeerd docente babymassage. De massage is erg makkelijk te volgen, zelfs wanneer je geen ervaring hebt.

 

Tijdens de massage maken we gebruik van de producten van Naïf. Naïf producten bevatten geen rommel of schadelijke ingrediënten die de huid beschadigen, maar enkel verzorgende varianten. (lees hier meer over Naïf)

 

Het masseren van je baby zorgt voor een betere hechting tussen jou en je baby. Een babymassage stimuleert alle zintuigen. Daarnaast kan een massage verlichting bieden bij darmkrampjes.

Je baby kan, wanneer u dat wil, ook gewogen worden in onze Baby Spa!

Wil je liever alleen komen floaten? Dat kan ook!

17955833467555986.jpg

ontvangst

Bij Little Adventure kun jij in alle rust en ontspanning met jouw baby komen floaten. Al onze sessies zijn exclusief en privé. Omdat we twee baden hebben, kunnen we ook tweelingen en vriendjes komen floaten.

 

Zorg ervoor dat je op tijd aanwezig bent met je baby, zodat we op tijd kunnen beginnen. Het liefst 10 minuten voordat de sessie begint.

Je kunt je baby het beste voor de sessie voeden. Dit is belangrijk, aangezien het floaten veel energie kost voor een baby.

 

Gelieve niet eerder dan 20 minuten voor je sessie te komen, omdat een eerdere sessie dan vaak nog bezig is. Of alles wordt nog opgeruimd en schoongemaakt voor een volgende sessie.

Per baby/tweeling mogen er 2 volwassenen de sessie bijwonen.

Vragen hierover? Bekijk dan de Veelgestelde vragen.

17859886514672723.jpg
hoe ziet een bezoekje eruit?

VOORDELEN

hydrotherapie

Bevordert het slaapritme en zorgt voor ontspanning

Vergroot de longcapaciteit

 

Versterkt spieren en botten

Speciaal gezuiverd, chemicaliënvrij, warm water

Bevordert de zwemreflexen en coördinatie

stimuleert de fysieke en mentale ontwikkeling

Verlicht darmkrampjes en heeft een positief effect op de spijsvertering

Shantala Babymassage

Versterkt de band met je baby en geeft ontspanning

Versterkt de emotionele ontwikkeling

Verbetert het immuunsysteem 

Bevordert de doorbloeding 

Verlicht fysieke ongemakken, zoals reflux en krampjes

Kan helpen bij: krampjes, obstipatie, overstrekking en onrust

Voordelen

Naïf producten

Naïf

In de Baby Spa maken wij uitsluitend gebruik van de producten van Naïf. Naïf producten bevatten geen schadelijke ingrediënten die de huid beschadigen, maar enkel verzorgende varianten.  Naïf is een betrouwbaar huidverzorgingsmerk zonder onzin voor baby’s en kinderen. Pure kwaliteit, met alleen ingrediënten die een baby echt nodig heeft. Niks meer, niks minder.

Tijdens het masseren gebruiken we onderstaande producten. 

bottom of page