top of page
Ontwerp zonder titel (1).png

Met een cadeaubon van Little Adventure spa inclusief gratis testertje van Naïf, heb je zeker weten een uniek cadeautje!  Leuk om te geven, maar nog leuker om te krijgen. 

LITTLE ADVENTURE SPA cadeaubon

EEN ORIGINEEL CADEAUTJE!

Bestel hieronder jouw cadeaubon. Ophalen kan op afspraak of we verzenden hem voor je!

 

Heb je last-minute een cadeaubon nodig?

Neem hiervoor dan contact met ons op via de telefoon!

arrow&v
arrow&v
Hoe wil je de cadeaubon ontvangen?
Selecteer een betaalmethode

Bedankt voor je bestelling! We nemen z.s.m. contact met je op!

Een origineel (kraam)cadeau verzinnen is niet altijd gemakkelijk. Met een cadeaubon van Little Adventure Spa heb je zeker weten een uniek cadeautje. De cadeaubon wordt altijd mooi ingepakt en bij de cadeaubon zit ook nog een gratis klein testertje van Naïf.

Een bezoekje aan Little Adventure Spa is niet alleen heerlijk en ontspannend, maar wij hebben ook leuke baby artikelen en accessoires. 

Een sessie is niet alleen leuk en gezellig, maar heeft ook nog vele voordelen! Ook de babymassage daarna zorgt voor optimale ontspanning en versterkt de band tussen ouder en kind.

Kortom, een leuk en origineel cadeautje voor de kleine én de kersverse ouders!

Je kunt ervoor kiezen om de cadeaubon op te laten sturen. Hiervoor rekenen wij €2,- verzendkosten/verpakkingskosten. ( Geen testertje van Naïf )

Natuurlijk kun je de bon ook gratis bij de baby spa in Boekel ophalen. Als je kiest om de bon in de baby spa op te komen halen, dan bellen we even om een afspraak te maken. De bon kan ook gratis via de mail verzonden worden als je last-minute een cadeautje wil hebben. Bedenk dan wel dat de cadeaubon dan niet ingepakt is en geen testertje van Naïf bevat!

Zodra je alle gegevens in hebt gevuld, nemen we contact met je op en ontvang je z.s.m. via de mail of Whatsapp een betaalverzoekje. Zodra deze betaald is, sturen wij de cadeaubon naar je toe! Heb je gekozen om de bon in de baby spa op te halen? Dan kun je de bon ook in de baby spa betalen!

Heb je last-minute een cadeaubon nodig? Neem hiervoor contact met ons op via de telefoon! 

bottom of page