top of page
 • Vanaf welke leeftijd kan ik met mijn baby terecht?
  Breng je een bezoekje aan Little Adventure dan moet jou baby 4 weken oud zijn, over het geboortegewicht is gegroeid en het naveltje volledig ingedroogd is. Wanneer de baby prematuur of dysmatuur geboren is, kun je een gewicht van 3 kilogram aanhouden. Mits het naveltje volledig ingedroogd is. Kindjes zijn bij Little Adventure welkom tot circa. 14 maanden / 80cm.
 • Hoe ziet een bezoekje aan de Baby Spa eruit?
  Voor de uitleg over een bezoekje aan onze spa verwijzen we je graag naar de volgende pagina: Over de Baby Spa
 • Wat neem je mee?
  - Wat neem je zelf mee: Voldoende voeding voor je baby Luiers Je baby ;) - Waar zorgen wij voor: Een veilige, gecertificeerde neckfloat Een handdoek en/of hydrofieldoek Een zwemluier en zwembroekje Badspeeltjes Een badcape Babyolie voor de massage en billencrème van Naïf
 • Hoelang duurt een bezoekje aan de Baby Spa ongeveer?
  Een volledige sessie duurt ruim een uur. We beginnen met 20 tot 25 minuten floaten. Na het floaten droog je je baby af en starten we met de babymassage. De massage duurt ongeveer 20 minuten. De tijd die je baby zal floaten en gemasseerd zal worden is afhankelijk van hoe jouw baby reageert. Na het floaten en de massage kan het zijn dat je baby een beetje hongerig is. Natuurlijk kun je je baby dan bij ons nog voeden. Dit mag uiteraard ook vantevoren! ( Dit graag in overleg )
 • Wanneer kan ik mijn baby het beste voeden?
  Je kunt je baby het beste voor de sessie voeden. Dit is belangrijk, aangezien het floaten veel energie kost voor een baby. Wij raden we je aan om 10 tot 20 minuten voor het floaten je baby (extra) te voeden. Het is geen probleem wanneer je baby direct na een voeding gaat floaten. Wil je liever bij ons voeden? Dit is mogelijk in overleg. Dit graag op tijd aangeven.
 • Mag ik iemand meenemen?
  Om de rust te optimaliseren voor de baby’s is het het beste als er niet meer dan 2 volwassenen (14 jaar en ouder) per baby/tweeling de sessie bij te wonen. Broertjes of zusjes mee? Wil je graag een broertje/zusje meenemen naar de sessie of met meer dan 2 volwassenen komen? Dat kan zeker! Maar laat dit dan even aan ons weten! Wil je toch graag iemand extra mee? Dit kan maar dan alleen in overleg! Zonder overleg laten wij geen extra personen in onze baby spa.
 • Is de neckfloat veilig en comfortabel voor mijn baby?
  Jazeker! De float voldoet aan de hoogste veiligheidseisen. Het materiaal is BPA vrij en volledig veilig volgens de Europese norm. Ondanks de veiligheid van de neckfloat, Zullen wij jou baby continu in de gaten houden om zo de veiligheid te optimaliseren Door de uitsparing bij de kin en de interne naden, is de float ook comfortabel voor je baby. Voor extra comfort voor je baby zit er ook nog eens een (wasbare) hoes om de neckfloat heen.
 • Wat kost een bezoekje aan de Baby Spa?
  Voor het volledige overzicht inclusief prijzen en uitleg verwijzen we je graag naar de volgende pagina: Informatie en prijzen
 • Hoe reserveer ik een sessie?
  Reserveer jouw sessie via de button onderaan je scherm. Om een sessie te reserveren kun je ook contact met ons opnemen. Je kan ons bellen of appen op +31 (0)6 18 77 28 07 of mailen naar contact@littleadventurespa.nl De verschillende sessies zijn te vinden op deze pagina: Informatie en prijzen
 • Wat als ik moet annuleren?
  Afspraken kunnen 24 uur van te voren kosteloos worden geannuleerd. Wanneer je minder dan 24 uur van te voren annuleert of niet aanwezig bent bij je afspraak, zijn wij genoodzaakt alle kosten in rekening te brengen. Annuleren gaat enkel alleen telefonisch. Natuurlijk begrijpen we dat het in sommige gevallen niet anders is. Mocht dit het geval zijn betaal je de complete sessie en plannen wij samen een ander moment in. No-show Kom je niet opdagen tijdens een door jouw geboekte sessie? Dan wordt dit genoteerd en kun je alsnog een rekening verwachten. Boek je dan vervolgens opnieuw een afspraak in? Dan ontvang je van ons eerst een betalingsverzoek voor de nieuwe afspraak. Ontvangen wij de betaling niet voor aanvang van de sessie? Dan zijn wij helaas genoodzaakt om je bezoekje te annuleren.
 • Vaccinaties, griep, diarree
  veel baby’s zijn vaak niet lekker na een vaccinatie. Daarom wordt dit dan ook afgeraden. Mocht jou baby geen last hebben van de vaccinatie dan is er geen enkel probleem. Dit wel enkel alleen in overleg Ook wanneer je baby griep heeft (met koorts) of diarree vragen wij je om je bezoek uit te stellen. Dit in verband met de hygiëne. Is je baby alleen verkouden? Dan kan hij of zij gewoon komen. Bij twijfel of vragen hierover kun je altijd even bellen ! Bij Little Adventure Baby spa zwemt je baby in speciaal gezuiverd zwemwater. De badjes worden na elke sessie geleegd, schoongemaakt en opnieuw gevuld. Ook de hoes van de neckfloat wordt direct gewassen na gebruik. Je baby hoeft mede hierom niet eerst gevaccineerd te zijn voor zijn/haar eerste bezoek.
 • Waar vind ik de baby spa?
  Little Adventure Spa kun je vinden op het volgende adres: De Mouthoeve Erpseweg 2 5427CP Boekel ​ Bekijk hier de routebeschrijving.
 • Masseer ik zelf mijn baby?
  De shantala babymassage voer je zelf uit onder begeleiding van een gecertificeerd docente babymassage. De massage is erg makkelijk te volgen zelfs wanneer je geen ervaring hebt. Mocht je het leuk vinden als ik de massage uitvoer en zelf toe kijkt? Dat mag natuurlijk ook
 • Hoelaat wordt ik verwacht voor een sessie?
  Zorg ervoor dat je op tijd aanwezig bent met je baby, zodat we op tijd kunnen beginnen. Het liefst 10 minuten voordat de sessie begint. Gelieve niet eerder dan 20 minuten voor je sessie te komen, omdat een eerdere sessie dan vaak nog bezig is. Of alles wordt nog opgeruimd en schoongemaakt voor een volgende sessie.
 • Mijn baby heeft eczeem, is dat erg?
  Nee hoor, dat is geen probleem! Ook een baby met eczeem is van harte welkom. De badjes worden bij iedere baby opnieuw gevuld, Ook tussendoor grondig gereinigd volgens de officiële richtlijnen van Baby Spa Netwerk. Ook zitten er in onze badjes geen chemicaliën of toevoegingen.
 • Hoe vaak kan/mag ik langskomen met mijn baby?
  Zo vaak als je wilt! Voor jou en je baby is een eerste bezoek aan de Baby Spa een geheel nieuwe ervaring. Wil je ons vaker bezoeken? Dan bieden wij voordeligere rittenkaarten aan.
 • Hoe kan ik betalen?
  Bij ons kunt u pinnen of contant betalen. Bij contante betaling verzoeken wij je om gepast geld mee te nemen.
 • Foto's en Filmpjes
  Foto's of filmpjes maken mag uiteraard! We begrijpen dat je deze ervaring graag vast wilt leggen. Houd er echter rekening mee dat de sessie moet worden beschouwd als een ontspannen ervaring en een hechting moment voor jou en je baby. Probeer daarom echter wel aandachtig met je baby bezig te zijn en soms een moment te nemen om een foto of filmpje te maken. Flitsen zijn verboden. Ook vragen wij je geen andere baby’s/ouders op een foto of film vast te leggen. Dit om de privacy van andere baby’s en hun ouders te waarborgen. Het is niet toegestaan om te videobellen of live te gaan via social media tijdens je bezoek!
 • Mijn baby heeft oorbellen. Kan dit zeer doen door de neckfloat?
  De oren van je baby zitten net boven de rand van het bandje. Dit kan geen kwaad en is niet vervelend voor je baby.
 • Kan ik mijn cadeaubon inleveren tegen geld?
  Cadeaubonnen zijn alleen in te leveren tegen sessies of producten, wij geven GEEN geld terug!
bottom of page
https://wa.me/message/J6QM63DXRO6QC1